marți, 26 februarie 2008

Adrian Iorgulescu, in vizorul DNA, reclamat de:

Artistul Florin Chilian, impreuna cu Marius Marian Solea si scriitorul George Mihalcea au sesizat DNA in legatura cu numeroase ilegalitati petrecute in Ministerul Culturii si Cultelor. Adrian Iorgulescu are in spate o lunga istorie de abuzuri si fraude. Organele de cercetare penala il au deja in vizor pe ministrul Culturii. În acest context, Deputatul PIN, Lavinia Şandru a cerut demisia ministrului Iorgulescu până la ora zece în această dimineaţă.Iorgulescu este al nouălea demnitar din Guvernul Tăriceanu care este anchetat. voi reveni!

Viata de jurnalist acreditat la PNL :)


Imaginile sunt de ieri de la Delagatia Permanenta a PNL tinuta la Vila Lac 1. Demnitarii in vila de protocol, jurnalistii la Bulivard, evident pe spatiu verde.

joi, 21 februarie 2008

CORNELIU VADIM TUDOR, Presedintele PRM,

NEWS: azi14-04-2008 in Parlament. C.V. Tudor a folosit ieri tribuna Senatului pentru a-si ameninta dusmanii ca-i impusca daca nu-l lasa in pace. "Ultimul avertisment" a fost adresat catre politicieni (pe lista figurand Dumitru Puzdrea, Daniela Buruiana si Dragos Dimitriu), ziaristi ("echipelor de hingheri din presa") si serviciile secrete. Liderul PRM a anuntat ca atat el, cat si garzile sale sunt inarmati. "Avertizez ca stiu sa ma apar. Sunt inarmat si eu, si garzile mele, conform legilor in vigoare, si la primul atac de genul acesta va iesi rau pentru cei care cred ca-mi pot inchide gura (...)", a amenintat CVT. Preşedintele PRM a declarat că i-a cerut premierului Tăriceanu "să elimine imediat din Guvernul României organizaţia ilegală, separatistă şi teroristă UDMR. Nu are ce căuta în Guvernul României şi nici în Parlament o organizaţie care în statutul şi programul său militează pe faţă pentru segregaţie teritorială".

UN PIRAMIDON PENTRU VADIM, VA ROG... :)

Intalnirea de la cotroceni,

-Ce faceţi maestre?
-Modest, modest.
-Ne lasă ăştia fără ţară.
-Am venit la viitorul meu loc de muncă!
-Peste câţi ani măi?
-Acum... în 2009.
si copiii viseaza chestii traznite!? sursa:preluare de la iosif buble

marți, 12 februarie 2008

"Traian Basescu" PNL & Tariceanu doreste cu ori ce pret inervarea presedintelui!

Tariceanu are inca o mare dorinţa! 'de a-l enerva pe Presedinte'. Meleşcanu la Justiţie şi Radu Stroe la Apărare. nasol!
Numirea lui Radu Stroe la Ministerul Apărării este fără îndoială o glumă a colegilor săi din PNL, pentru că nu văd niciun motiv pentru ca Băsescu să-l şi accepte. Stroe a fost secretar general al guvernului în perioada guvernării CDR şi, sub administrarea sa, Regia Protocolului de Stat plătea imensa sumă de 2.200 de dolari pe lună pentru întreţinerea gazonului Palatului Victoria. După 2004, PNL l-a promovat la conducerea Comisiei parlamentare de control a SRI, funcţie de care s-a folosit doar pentru a lansa atacuri împotriva lui Băsescu, nu pentru a încerca, măcar o clipă, să controleze cu adevărat acest serviciu secret. Printre investigaţiile pe care Stroe le-a lansat şi, ulterior, le-a abandonat fără niciun rezultat vizibil, a fost cea privind infiltrarea în presă a ofiţerilor acoperiţi.sursa:Evz(citeste) P.S Teodor Melescanu este un policalificat, care acopera cu usurinta toate ministerele!!! asta in lipsa de resurse umane acum la PNL.

miercuri, 6 februarie 2008

"Calin Popescu Tariceanu"

Anton catre popor: "anul acesta 2008 nu putem sa marim salarile poporului muncitor, pentru ca trebuie sa pastram un echilibru....! abia abia putem sa marim salarile politicienilor care de fapt sau marit".

duminică, 3 februarie 2008

Bogdan Olteanu, Victor Ponta,

Ei doi au cel mai demagog discurs din tot spectul politic roman, urmeaza Crin Antonescu, Ludovic Orban, Geoana, Nastase, Nicolicea, Serban Nicolae, Lucian Bolcas, Ludovic Orban, dintre ziaristi pana acum il indentific pe Victor Ciutacu cel mai demagog analist (moderator) Cornel Nistorescu, Ion Cristoiu, Stelian Tanase nu lasa
invitatul sa vorbeasca Valentin Stan omu cu laptop-ul......si atat! spune numai lucruri traznite! jigneste, da sfaturi....nimeni nul baga in seama.
Ion Cristoiu analist politic, ziarist nostalgic.
Radu Tudor analist.
Victor Ciutacu aproape de pensie!
Politicieni cu discurs dublu demagog, Tariceanu, Bogdan Olteanu, Crin Antonescu ,Norica Nicolai, scuze asa ii vad eu!

sâmbătă, 2 februarie 2008

"Nicolas Sarkozy" s-a căsătorit astăzi cu logodnica sa,Carla Bruni,

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a căsătorit astăzi cu logodnica sa, fotomodelul de origine italiană, Carla Bruni în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc la Palatul Elisee, informează postul de radio francez RTL, citând declaraţiile unor martori. Corriere della sera Sarko-Bruni finalmente sposi. Il sì all'Eliseo

12:54 Parla il sindaco che ha officiato: lei era in bianco, la cerimonia durata 20 minuti.
Potrivit lui Lebel, Primarul Parisului, căsătoria a avut loc la "primul etaj al (Palatului) Elysee, într-un salon", în prezenţa a "circa 20 de persoane: familia şi câţiva prieteni".
Preşedintele francez Nicolas Sarkozy face luni 4-02-2008 o vizita oficiala la Bucuresti. Presedintele Frantei va fi primit la Cotroceni la ora 13.55, apoi va participa la un dejun oferit in onoarea sa de catre presedintele Traian Basescu. Cei doi oficiali vor semna apoi Declaratia comuna pentru punerea in aplicare a unui parteneriat strategic intre Rominia si Franta. In jurul orei 15,30, Sarkozy si Basescu vor sustine o conferinta de presa comuna.

Geoana si Vadim - penibilii de serviciu

Nicholas Sarkozy a venit, a vorbit si a plecat. Imediat cum a dat sa plece, Vadim Tudor a sarit sa-i daruiaca presedintelui francez doua din productiile proprii: Maxime si Cugetari (in franceza) si Poems. De voie de nevoie, Sarkozy a luat cartile. Vadim nu s-a multumit doar cu asta, voia sa mai si vorbeasca. Asa ca, la iesirea din plenul Camerei Deputatilor (prin iesirea destinata prezidiului), presedintele francez era urmat indeaproape de garzile de corp si foarte aproape si de Vadim. Pe iesirea destinata deputatilor de rand a sarit in calea lui Sarkozy, insusi Mircea Geoana. Imediat, cum a dat coltul spre iesirea oficialilor de la C1, presedintele francez s-a dezbarat de cei doi penibili. Vadim s-a dat repede batut vazand ca nu mai are nici o sansa sa il ajunga pe Sarko, dar Mircea Geoana s-a penibilizat la maxim. El a putut fi auzit pe hol strigand dupa Sarkozy sperand astfel sa-i atraga atentia: "Monsieur le president, Monsieur le president"! In zadar... Incearca sa se apropie mai mult.... naspa.... a fot blocat de agentii GSPR (Groupe de Sécurité de la Présidence de la République). Astfel ca, marele Mircea Geoana a ramas cu buza umflata. TEAPAAAAA!sursa:blog iosif(citeste)

"Costel Busuioc" a devenit vedeta in Spania, Hijos de Babel,


NEWS: azi 12-03-2008 Romanul Costel Busuioc a cistigat miercuri seara marea finala a concursului spaniol "Hijos de Babel", care a avut loc la Madrid si a fost transmisa in direct la postul de televiziune Romantica.Dupa prima runda a finalei, in care a cintat aria "Brindisi" din "La Traviata" de Verdi, Costel Busuioc a acumulat cel mai mare punctaj, 26 de puncte. In ultima etapa a emisiunii, in care cei trei concurenti ramasi si-au interpretat piesele favorite din concurs, romanul a cintat "Nessun Dorma" din opera "Turandot" de Puccini, care i-a adus 18 puncte (8 din partea juriului si 10 din voturile telespectatorilor).Favoritul publicului spaniol, Busuioc a concurat in finala emisiunii "Hijos de Babel", organizata de televiziunea nationala spaniola, cu Beatriz din Cuba si Yusmanis si Ricardo, de asemenea cubanezi.Victoria ii va aduce lui Costel Busuioc un contract cu prestigioasa casa de discuri Sony BMG, cu care interpretul a anuntat ca a semnat deja un contract provizoriu.
Costel Busuioc, un zidar banatean in varsta de 33 de ani, a devenit vedeta in Spania, la un concurs TV, datorita vocii sale. La sfatul unor colegi de santier care l-au auzit cantand, Costel s-a inscris la preselectia pentru un concurs de promovare a noilor talente muzicale. Vocea sa extraordinara i-a adus imediat laude si voturile publicului iberic. Costel a fost sustinut pe parcursul mai multor editii ale emisiunii Hijos de Babel, adica Fiii lui Babel. BRAVO COSTEL acum iesti pe locul 1. ai grija sa-l pastrezi!

vineri, 1 februarie 2008

"Dan Diaconescu" OTV, biografie,

Clik pe imagine pentru colaj fotografii, Dan Diaconescu
si-a luat vila la Miami Beach, Proprietar al unui adevarat parc auto de lux, al unei vile la Cannes si a unei case in Primaverii, bossul de la OTV a "atentat", recent, la contul din banca, estimat la peste 20 de milioane de euro, pentru a-si face inca un cadou: a cumparat o vila de un milion de dolari in Statele Unite ale Americii, cu vedere spre plaja, ca sa poata admira cum rasare soarele din valurile Oceanului Atlantic.
La finele anului trecut, Dan Diaconescu si-a comandat, de ziua lui, un Rolls Royce alb de 385.000 de euro (13,5 miliarde de lei vechi), pe care l-a adaugat la colectia de "masinute": un autoturism Mercedes SLK de 70.000 de euro, un Infinity Q45 de 120.000 de euro, un Alfa Romeo si un Bentley Flying Spur. Pe langa masinile de lux, omul de televiziune mai detine un avion cu doua locuri, un iaht, o vila de doua milioane de euro in cartierul Primaverii, un alt imobil, tot in Capitala, estimat la 1.000.000 de euro, si o casa de vacanta la Cannes.sursa&foto:cancan(citeste)
"Elodia" daca vrei o poti gasi! 'Joc' Gaseste-o pe Elodia