luni, 31 martie 2008

Anotimpurile anului: colectie, poze, imagini,iarna, primavara, vara, toamna, Pitesti,

Cateva poze imagini din Pitesti iarna decembrie 2007 primavara,vara,toamna 2008
Primarul Pitestului paricipa la deschiderea unei frumoase fantani in cart. Razboieni Pitesti aprilie 2008
TUDOR PENDIUC la enagurarea fantanei din cart. Razboieni Pitesti


Aprilie 2008 Pitesti centru.







Toate pozele sant din Pitesti cart.Razboieni








Decembrie 2007 Pitesti cart.Razboieni.


Aprilie 2008 Pitesti cart.Raznoieni, vedere de la etajul 2 di casa.
Ianoarie 2008 Pitesti cart.Raznoieni, vedere de la etajul 2 di casa.
Martie 2008 Pitesti cart. Razboieni.
Martie 2008 Pitesti cart. Razboieni. parcare market.
Martie 2008 Pitesti cart. Razboieni.
Martie 2008 Pitesti cart. Razboieni.
Martie 2008 Pitesti cart. Razboieni.
Martie 2008 Pitesti cart. Razboieni.
Martie 2008 Pitesti cart. Razboieni.
Martie 2008 Pitesti centru.
Martie 2008 Pitesti hotel Muntenia.
Martie 2008 Pitesti Biblioteca.

luni, 17 martie 2008

Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, poze trucate, Politicieni imagini trucate,

1. clik->Aici ZIARISTI poze imagini trucate asa cum ii vad eu!
2. clik->Aici mai multe poze imagini trucate cu POLITICIENI asa cum ii vad eu!
Politicieni cu discurs dublu demagog, Tariceanu, Bogdan Olteanu, Crin Antonescu ,Norica Nicolai, scuze asa ii vad eu!Bogdan Olteanu PNL, Victor Ponta PSD politicieni cu cel mai demagog discurs.

miercuri, 12 martie 2008

Tăriceanu a sosit azi la Guvern cu scuteru,

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a sosit, miercuri dimineaţa, cu un scuter la sediul Guvernului, unde nu a stat decât câteva secunde şi a continuat drumul spre o policlinică pentru exerciţiile medicale de recuperare pe care le efectuează periodic, după accidentul de motocicletă suferit în 2006. Foarte tare! NU?

Presedintele Romaniei Traian Basescu: vizita oficiala in Suiedia

Presedintele Romaniei Traian Basescu impreuna cu sotia sa, Maria, au avut parte de o impresionanta ceremonie de primire ieri, la Stockholm. Este prima vizita de stat in Regatul Suediei a unui sef de stat roman, dupa aproape 30 de ani. Presedintele Basescu si sotia sa, Maria, au fost adusi cu vechile calesti regale trase de cai negri, la ceremonia primirii oficiale de la Palatul Drottningholm. Nici un alt sef de stat roman de dupa 1990 nu a mai avut parte de un asemenea moment protocolar. Insotit de Maiestatea sa regele Carl al XVI-lea Gustaf, presedintele Traian Basescu a coborit din caleasca si a primit onorurile militare de la Corpul Garzilor Regale. In spatele suveranului Suediei si al presedintelui Romaniei a fost trasa caleasca doamnelor, Maiestatea sa regina Silvia si Maria Basescu. La ceremonia primirii oficiale, conform regulilor Curtii Regale Suedeze, au asistat si oameni obisnuiti, „oameni din popor“, cum se spune, printre care si citiva muncitori de la un santier din apropiere, aflati la acea ora in pauza de masa.

marți, 11 martie 2008

Ion Ratiu,

Pe 10 mai 1991, de ziua regelui, in patru pagini alb-negru aparea Cotidianul, primul ziar central privat din Romania. Desi voia o „televiziune independenta“, ca oamenii sa afle si partea care nu era spusa la TVR, lui Ion Ratiu i-a iesit un ziar. L-a vrut, inainte de toate, serios si independent. O dovedesc sutele de pagini din jurnalul lui, in care Cotidianul se regaseste constant comentat. Ratiu observa atent si minutios orice derapaj de partizanat. Nota obosit luptele de culise pentru conducerea ziarului, problemele de tiraj si banii. „Pentru mine, Cotidianul e lucrul cel mai important“, spunea insa ori de cite ori se ivea prilejul.(citeste mai mult)

sâmbătă, 8 martie 2008

OLGUŢA VASILESCU,

Lia Olguţa Vasilescu, actualmente deputat PSD, şi Codrin Ştefănescu, acum membru al Partidului Conservator, au avut începuturi destul de tumultuoase în viaţa politică. Cei doi, prin anii 1999, erau tineri membri de nă- dejde ai Partidului România Mare şi vizionau împreună casete porno chiar în unul dintre sediile pe care le primise Tribunul drept lăcaş al partidului. Lia Olguţa Vasilescu este legată în mod special de Codrin Ştefănescu. Cei doi şi-au început carierele politice sub egida Partidului România Mare. Prin anii 1999, cei doi colegi se vedeau deseori la sediul tineretului PRM, aflat într-o clădire din spatele Bisericii Albe, din Calea Victoriei. Aici era cuibul lor de nebunii. sursa:ziarul Atac(citeste mai mult)