marți, 29 aprilie 2008

Sorin Oprescu,

Lavinia Şandru îl acuză pe Sorin Oprescu de falsificarea listelor cu semnaturi! iata dovada..... sant sute de tabele false.
news: astea sunt dovezile falsorului Oprescu! tabele masluite care contin semnaturi facute de copiii sugari si nume de oameni care n-au semnat niciodata aceste tabele, asa sustine deputala Lavinis Sandri PIN.
NEWS:13-05-2008 poza & sursa ziarul atac(citeste) sau da clik pe poza de sus)
NEWS: azi 12-05-2008. Conform declaraţiilor de avere, Sorin Oprescu este fericitul posesor a două terenuri, unul în Ciolpani, altul la Predeal, şi a două imobile. Unul în Ciolpani, cu o valoare declarată de 46 miliarde lei vechi. Altul în Bucureşti, cu o valoare declarată de 58 miliarde de lei vechi. Oprescu a mai declarat obiecte de artă, bijuterii şi obiecte de cult în valoare totală de 50.500 euro. Aşa cum au mai toţi demnitarii în declaraţ iile de avere, şi Sorin Oprescu a mai declarat, strategic, un împrumut acordat fratelui său, de 87.000 de euro. Toate acestea în lumina unor surse de venit declarate de 776 milioane de lei vechi anual. Două lucruri sunt curioase în această declaraţie. Primul, nota de final, în care Sorin Oprescu scrie: „Nu înţeleg să răspund pentru detalii pentru care se solicită informaţii aproximative şi nici pentru cele pentru care solicitarea este confuză sau ambiguă“.
poza & sursa: ziarul Atac(citeste)
Este pentru a doua oară cand Sorin Oprescu ajunge la mana Tribunalului Bucureşti in drumul său spre Primăria. O femeie a depus in prima zi de Paşte o contestaţie la Tribunalul Bucureşti impotriva lui Sorin Oprescu in care susţine că acesta candidează in mod fraudulos. Cotidianul a verificat o pagină din listele cu semnături de susţinere a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Majoritatea celor contactaţi susţin că semnăturile le-au fost falsificate.Listele cu semnăturile de susţinere a candidaturii lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei au fost ţinute la secret de Biroul Electoral Municipal. Nici Oprescu nu le-a arătat, motivând că acestea se află la instanţele care au judecat contestaţiile la candidatura sa, iar procesele au avut caracter secret.O fotografie a unei pagini cu semnături, făcută cu ocazia unei conferinţe de presă ţinute de fostul senator PSD, este singura dovadă concretă a unui scandal ce a debutat în forţă săptămâna trecută şi care are în centru corectitudinea candidaturii doctorului preferat al lui Ion Iliescu.
Sorin Oprescu nu-si da seama ca fara PSD nu poate face mai nimic, nu-si da seama ca parasind un partid mare si influent va ajunge ca Petre Roman, o butaforie la periferia peisajului politic romanesc. "Sistemul m-a scos din joc" " sau vrea sa ma scoata.....". Crescut intr-o familie legata direct de regimul ceausist, dupa cum rezulta din anchetele de investigatie publicate de-a lungul timpului, cu tatal "colonel in Directia a V-a" a Securitatii, iar mama - "ofiter DIE", Sorin Oprescu stie exact din cine este format "sistemul" si cum lucreaza acesta. Sustinut mereu de mentorul sau, Ion Iliescu. NEWS: 29-04-2008 În urmă cu o oră, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins contestaţia depusă de Doina Mocanu, care acuza că semnăturile acestuia nu sunt valide. Tribunalul a mai respins o dată contestaţia, dar Mocanu a făcut recurs, respins acum de judecători. Decizia instanţei este definitivă şi irevocabilă. Sorin merge la Primarie......!

marți, 22 aprilie 2008

Gigi Becali, Steaua, PNG,

Dans...Becali la nunta lui Chivu.Clik pe poza pentru a o mari.
Vulcanic, Incendiar,Becali reuseste sa conduca un partid PNG,o echipa puternica de fotbal 'Steaua' cam asa e perceput de fanii sai cat si de activisti acestui partid.
Gigi a dezvaluit pe un post de televiziune ca sotia lui nu va veni la nici o partida a Stelei disputata in Ghencea. "Luminita, sotia mea, urmareste toate meciurile la televizor. 'Cand joaca Steaua are emotii mai mari decat mine. Mi-a spus ca nu poate urmari un meci pana la final din cauza emotiilor. in schimb, mama rezista: se uita atent si sta pana la final in fata televizorului', a mai spus Becali. in concluzie:'Mama nu pierde nici un meci' Patronul Stelei a explicat de ce nu a venit niciodata cu sotia lui la stadionul din Ghencea: 'Ea nu va veni niciodata pe stadion. Acolo sunt prea multe injuraturi. La Madrid, mers impreuna cu ea pentru ca a fost un moment cu totul deosebit am jucat contra Realului. Din invatamintele lui Becali:„În viaţă nu trebuie să muşti niciodată mâna care te hrăneşte,,
Gigi Becali a scăpat până acum neatins, după mai multe declaraţii cu iz penal. Latifundiarul din Pipera a susţinut, în mai multe rânduri, că a dat bani unor echipe pentru a învinge adversarii Stelei, iar dupa cateva zile a negat....! spunand:'inventi ale presei'

luni, 14 aprilie 2008

Lazăr Comănescu,

NEWS: azi 14-04-2008.Preşedintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, decretul de numire la conducerea Ministerului Afacerilor Externe a lui Lazăr Comănescu, fost ambadador al României la UE, anunţă Administraţia Prezidenţială. Propunerea a fost trimisă tot astăzi de premirul Călin Popescu Tăriceanu, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute Adrian Cioroianu şi-a dat demisia.
Lazar Comanescu s-a nascut la Horezu, in judetul Valcea, la 4 iunie 1949, este casatorit si are o fiica. A absolvit in 1972 Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Comert Exterior, fiind totodata absolvent al Cursului de civilizatie si limba franceza contemporana a Universitatii Sorbona. Este doctor in relatii economice internationale, iar in perioada 1995 - 1998 a fost profesor asociat la Academia de Studii Economice. Este de asemenea membru al Consiliului Consultativ Stiintific al Institutului European din Romania, membru al Consiliului Stiintific al Institutului Roman de Studii Internationale, membru fondator al Forumului Europei Centrale - Varsovia si a fost distins in 2000 cu Ordinul serviciul credincios in grad de mare ofiter.
Este autor de cursuri si manuale universitare printre care "Economia Mondiala", "Tehnicile tranzactiilor economice internationale" si "Dictionar de relatii economice internationale". S-a remarcat de asemenea si prin materiale publicate in numeroase reviste romanesti si straine.
In 1972, dupa absolvirea facultatii, si-a inceput cariera de diplomat in Ministerul roman de Externe, pana in 1982 activand in Departamentul Organizatii Economice Internationale.
In perioada 1982 - 1990, a fost lector universitar la catedra de relatii economice internationale, Academia de Studii Economice, Bucuresti.
Dupa Revolutie, a devenit consilier la Misiunea Romaniei pe langa Uniunea Europeana - Bruxelles iar din 1993 a ocupat functia de ministru-consilier, la aceeasi misiune.
In perioada 1994-1995 a fost director al Directiei Uniunea Europeana din Ministerul Afacerilor Externe, ulterior fiind secretar de stat in MAE timp de trei ani. In perioada 1998 - 2001 a fost sef al Misiunii Romaniei pe langa NATO si UE, avand rang de ambasador extraordinar si plenipotentiar. Urmatorii sase ani i-a petrecut in functia de sef al Misiunii Romaniei pe langa Uniunea Europeana. In anul 2007 a devenit reprezentant permanent al Romaniei pe langa Uniunea Europeana.

joi, 10 aprilie 2008

Călin Popescu Tăriceanu,

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a atenţionat, joi, proprietarii de maşini non-euro că este foarte posibil să fie obligaţi să renunţe la autoturisme de la 1 ianuarie 2011, dacă Uniunea Europeană va aproba directiva privind scoaterea din circulaţie a acestui tip de autovehicule. "Este foarte probabil ca la nivelul Uniunii Europene - şi este o atenţionare pe care o fac tuturor deţinătorilor de maşini poluante non-euro - de la 1 ianuarie 2011 să fie adoptată o directivă pentru scoaterea acestor maşini din circulaţie", a spus Premierul.

vineri, 4 aprilie 2008

Traian Basescu si Vladimir Putin,

Aseara joi 03-04-2008, toti si toate 'tonomatele cu euro' de la antena 3 isi faceau jocul demagog pe televizor ca a venit Putin la Bucuresti si nu se v-a intalni cu Basescu si ce mare esec a avut summit-ul......! te mai miri de ce partidul lui Dl.Voiculescu nu trece de 2% ......! pai din cauza acestor jurnalisti: Gadea, Stan, Cristoiu, Firea, Ciutacu si alti, ce naibi Domnu Voiculescu chiar nu vede cum acesti ziaristi mint cu televizorul poporu......! in timp ce ei mintau pe TV. Putin servia masa cu Baseescu la hotel Hilton. Vladimir Putin a aterizat aseară pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“ din Bucureşti, la ora 20.20. Vladimir Putin a fost întâmpinat la aeroport de ministrul de externe român Adrian Cioroianu şi de omologul său rus Serghei Lavrov, sosit la Bucureşti cu câteva ore mai devreme, precum şi de reprezentanţi ai ambasadei Rusiei.
Şeful de la Kremlin a ajuns aseară în jurul orei 22.30 la dineul oferit la Hilton de preşedintele României, şefilor de state şi de guverne, participanţi la summit.Putin si-a petrecut seara într-o vilă de protocol de pe malul lacului Herăstrău vila Lac 1. in concluzie: Preşedintele Vladimir Putin a participat la cina oferită de preşedintele român Traian Băsescu aseară, la Hotelul Hilton din Bucureşti. La acest dineu au mai participat George W. Bush, Jose Manuel Durao Barroso, Vladimir Putin, Jaap de Hoop Scheffer, Angela Merkel şi Ban Ki Moon. Soţiile lui George W. Bush, Traian Băsescu şi Jaap de Hoop Scheffer au fost şi ele prezente. Dineul a durat o oră şi jumătate,
Putin l-a invitat pe Basescu sa faca o vizita oficiala la Moscova.
"Vă mulţumeasc că aţi dat şansa românilor să fie parte la un eveniment istoric", le-a spus Băsescu în deschidere. De asemenea, el i-a mulţumit preşedintelui Putin pentru prezenţa la summit şi la dineu. Preşedintele Traian Băsescu a oferit o cină festivă invitaţilor la Summit-ul NATO după ce, în prealabil, şefii celor peste 50 de delegaţii prezente au fost prezenţi la concertul de la Ateneul Român. Vladimir Putin va participa astăzi la Consiliul NATO-Rusia. Cele mai importante teme de discuţie se anunţă a fi extinderea Alianţei Nord-Atlantice, scutul anti-rachetă, independenţa provinciei Kosovo, dar şi decizia Statelor Unite de a livra arme în Kosovo. De asemenea, Alianţa speră să încheie un acord cu Rusia, cu privire la transportul unor mărfuri spre Afganistan, ceea ce ar presupune tranzitarea spaţiului rusesc. Este pentru prima dată când Putin participă la lucrările Consiliului NATO-Rusia, dar şi pentru ultima dată, pentru că va preda ştafeta lui Dmitri Medveedev.

joi, 3 aprilie 2008

Valentin stan,


inainte de a se face... zice el Profesor..... se vede a supt mult din biberon.
Maimutarelile lui Valentin Stan asa scrie ziarul 7 Plus azi 07-04-2008 (citeste) asa o fi vorbind profesorii in democratie! Valentin Stan omu cu laptop-ul......si atat! spune numai lucruri traznite! jigneste, injura pe Basescu, da sfaturi....nimeni nu-l baga in seama. NEWS:13-05-2008 directorul general al postului Antena 3, Sorin Oancea, a declarat că Valentin Stan se documentează înainte de a înjura pe cineva, dar, cu toate acestea, conducerea postului va încerca să îl tempereze. alooooo P.S. domnu director numai un tratament il poate educa! n-are cei 7 ani de acasa.
NEWS: aseara 07-04-2008 a spus ca se cheama Valentin Nicolaevici Stan, nu se dezice! NU?
Valentin Stan la Antena 3 foloseste jurisprudenta CEDO ca sa-si justifice invectivele, cretin, imbecil, nerod, stupid, smintit, ticnit s.a.m.d.,injura, jigneste, cu nume propriu, converseaza cu Gadea vorbeste mai rau 'ca la usa cortului' se lauda ca e prof. universitar......!?
cam acelasi model foloseste si Radu Tudor (analist militar) putin mai ponderat....! din ce in ce mai mult incep sa-l cred pe presedinte cand spune: "sant Tonomate cu euro"
Bagi banu la inceputul lunii si tonomatul ziarist analist vorbeste pe placul sefului sau toata luna la TV. denigrand Presedintele spunand numai minciuni si neavand nici macar bunul simt sa dea dreptul la replica ! asta a declarat la intoarcerea de la Bruxelles Presedintele Romaniei. Ii dau dreptate si domnului Plesu: 1. Gadea e pe post de (mana moarta) "tantalau" ca accepta sa se vorbeasca asa urat intr-o emisiune Tv.incurajeaza acest comportament. 2. Lui Cristoiu ii convine acest stil pentru ca si el il foloseste...... apoi nu recunoaste nimic! mai mult Cristoiu are un discurs demagog asemanator politicienilor desi se lauda ca e ziarist.
Andrei Pleşu despre Stan, omul „cu laptopul pe maidan“"Telecomanda lui Pleşu" , despre un personaj comic al micului ecran: omul cu laptopul. Portretul pe care i-l face Andrei Pleşu este neiertător: "Spectacolul analizelor de politică externă livrat de dl Valentin Stan la emisiunile dlui Gâdea merită un premiu special pentru entertainment. Asistăm, de fapt, la o mică tragedie naţională, dar o tragedie drapată în hohote de rîs: rîde şi telespectatorul, rîde şi dl Gâdea, şi dumneata, şi eu, dar mai ales rîde dl Valentin Stan, unul din cei mai fericiţi inşi din cîţi ştiu. Portretul lui e simplu: la antipodul lui Socrate, dl Stan ştie că ştie: n-are dubii, n-are lacune, n-are ezitări. E informat, „se prinde" repede, umblă la dedesubturi sibilinice. Memorie nu trebuie să aibă. Are laptop". Dar pînă la urmă nu contează ce şi cît ştie. Fabulos e stilul, vocabularul, mizanplasu’. Dl Stan vorbeşte cam aşa: „Domnu’ Gâdea, băieţii de la Washington negociază cu rusul fără să ne spuie, iar noi suntem fraierii tîrgului. Da’ nici ruşii nu-s proşti. Fac mişto de Condy Rice cît cuprinde.Nu e prima dată cînd americanii şi-o iau în freză de la ruşi. Dnu’ Gâdea, mă urmăriţi? Fiţi atent aici! Aţi văzut ce zic americanii de turci şi de Marea Neagră? N-aţi văzut! Păi să vă spun eu: zic pe dos decît ambasadorul nostru la Washington. Ăla nu-nţelege nimic. Îl îngînă pe Cioroianu. De ce? Fiindcă toţi sunt proşti. Proşti făcuţi grămadă! Mai avem unu’ pe-aici, un băiat, Băsescu, care în ultima clipă a schimbat macazul, l-o fi învăţat careva: bă, las-o mai moale, că altfel ai terminat-o cu băieţii. Păi cine conduce lumea dnu’ Gâdea? Aud? (Dl. Gâdea, luat repede, se bîlbîie, încearcă o glumiţă şi zice „Bush?"). Nu tăticu’. Putin! Ce zice el? Să le tragem cu turcii în mufă la români! Pe americani, chestia asta îi lasă rece. Problema lor e că nu mai au levier la ruşi. Că altfel ştii cum le-ar cînta? (Dl Stan cîntă: Good bye, my love, good bye...), după care imită valurile mării şi se strîmbă de rîs. Dar hai să vedem ce zice viceconsilierul pentru apărare al lui Bush. Dnu’ Gâdea, eşti cu mine? (decalc după engleza trans-atlantică a dlui Stan: Are you with me?). Ia ascultaţi! (Urmează un zgomot de laptop. Dl Stan ascultă euforic ceva ce noi nu auzim. Rîde. Comentează: „Poftim? Cum? Ce-a zis?" adică: „Nu-i aşa că nu vă vine să credeţi, bă, boilor?!"După această avalanşă retorică, în care tehnologia de vîrf colaborează cu şmecheria de birt şi cu o volubilitate de şpiţer nevrotic, e musai să-ţi pui cîteva întrebări:

1. Cum reuşeşte dl Cristoiu să rămînă atît de serios şi deferent cînd monologhează dl Stan?
2. Cum de nu-şi dă seama dl Gâdea că, ales de dl Stan pe post de mînă moartă („Alo! Dnu’ Gâdea, mă urmăreşti?"), nu-i rămîne decît să facă figură de tăntălău?
3. Cum de nu-şi dă seama dl Stan că, vorbind aşa cum vorbeşte, ratează doi iepuri deodată? Pe cei care vorbesc ca el îi doare în cot de politica externă. Iar cei care se ocupă de politica externă nu vorbesc niciodată ca el şi nu-l pot urmări decît înmărmuriţi. Dl Valentin Stan face parte din categoria (destul de răspîndită) a acelora care nu se pot convinge de inteligenţa proprie decît tratîndu-i pe toţi ceilalţi drept imbecili. Va sfîrşi perorînd ghiduş, scuturat de orgasmul propriei competenţe, dinaintea unei mulţimi de umbre, cărora să le poată spună, din cînd în cînd: „Bă, prostănacilor, are you with me?"sursa:adevarul(citeste)

miercuri, 2 aprilie 2008

Realitatea TV,

Realitatea TV deschide un canal internaţional de ştiri,Realitatea TV investeşte aproximativ două milioane de euro pentru construcţia instituţională a unui nou canal de ştiri, care va lua naştere până la sfârşitul acestui an sub denumirea Realitatea Internaţional.Noul post va emite prin satelit pentru toţi românii aflaţi în afara graniţelor ţării, dar va pune accentul în 2008 pe câştigarea celor peste trei milioane de români care trăiesc în Spania şi Italia.Cele două staţii vor beneficia de experienţa şi profesionalismul a doi dintre cei mai buni jurnalişti români. Astfel, Robert Turcescu va deveni manager al Realitatea TV Spania, iar Andrei Gheorghe va conduce Realitatea TV Italia.sursa & foto RealitateaTV