miercuri, 28 mai 2008

Lavinia Şandru îl acuză pe Sorin Oprescu: un falsificator,

Lavinia Şandru îl acuză pe Sorin Oprescu de fraudarea listelor cu semnături pentru susţinerea candidaturii la primăria capitalei
news: astea sunt dovezile falsorului Oprescu! tabele masluite care contin semnaturi facute de copiii sugari si nume de oameni care n-au semnat niciodata aceste tabele, asa sustine deputala Lavinis Sandri PIN.
Lavinia Şandru îl acuză pe Sorin Oprescu de fraudarea listelor cu semnături pentru susţinerea candidaturii la primăria capitalei Şi totuşi, cine a semnat?
Scandalul semnăturilor de susţinere pentru Sorin Oprescu a fost readus în centrul atenţiei, în cursul zilei de miercuri, de către vicepreşedintele PIN, Lavinia Şandru. Aceasta acuza într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, că nici 1% dintre iscăliturile validate de BEM în aprilie - în posesia cărora reprezentanţii PIN au intrat în urma unei cereri oficiale - nu sunt reale.
Declaraţiile Laviniei Şandru au fost făcute în urma unor verificări telefonice asupra listelor de semnatari fără de care fostul pesedist n-ar fi putut să candideze. În acest context, Cotidianul a reluat demersul de acum o lună şi a ajuns la aceeaşi concluzie – filele cu semnături sunt înţesate de falsuri. Dintre peste 35 de persoane alese aleator din liste şi verificate nu a fost identificată nici măcar una singură care să fi semnat cu adevărat.

Niciun comentariu: