vineri, 23 octombrie 2009

Blue Air, Bilete avion, Curse Blue Air, insotitori de bord

Blue AIR Prima companie de smart flying,
Stewardesa,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Stewardesa 2,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Stewardesa 3,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Blue Air,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,BLUE AIR,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Compania aeriană de low-cost Blue Air a introdus în orarul de zbor cursa Bucureşti-Salzburg (inclusiv retur), au anunţat repre­zentanţii companiei. Aceasta va fi operaţională începând cu 12 decembrie, o dată pe săptă­mână, în cursul zilei de sâmbătă. Pentru a deveni insotitor de bord, este nevoie sa urmezi cursuri speciale de pregatire. Acestea pot fi facute la Scoala Superioara de Aviatie Civila, iar pentru a te inscrie este obligatoriu sa fi implit 18 ani, sa ai diploma de bacalaureat si sa fii sanatoasa tun. Pentru a fi admisa, la testele de limba engleza si geografia Romaniei si a Europei trebuie sa iei minimum 7.
Daca treci de testele preliminarii, incepe pregatirea teoretica. Aceasta dureaza 192 de ore, adica echivalentul a 32 de zile lucratoare si costa cam 1200 de euro. Notiunile predate la cele 12 materii, printre care doua limbi straine (dintre care engleza este obligatorie), legislatie aeronautica si proceduri de urgenta sunt verificate saptamanal. La finalul cursului se dau exemene finale la care trebuie sa iei minimum nota 7.
Urmeaza instruirea practica. Lectiile prin care te familiarizezi cu aeronavele, cursuri practice pe simulatoare de Boeing 737 si cele 20 de ore de zbor te mai costa inca 1200 de euro.
Pentru a obtine licenta de insotitor de zbor, la finalul cursurilor trebuie sa sustii un examen. Acesta se da numai la Autoritatea Aeronautica Civila Romana si costa circa 100 de euro.sursa:blogliniaeriene.info.net.

Niciun comentariu: