vineri, 25 ianuarie 2008

"Dan Voiculescu"

Dan Voiculescu a declarat la postul public TVR. 'se fac mari presiuni politice asupra mea sa-l dau afara pe pe Stan si Cristoiu' P.S. cred ca minte! emisiunea 'sinteza zilei' are reting si domnului Voiculescu ii plac maimutarerile lui Stan si Bran....tinand cont de obsesia lor impotriva Presedintelui Basescu.
Dan Voiculescu nascut la 25 sep. 1946, inainte de Revolutie a lucrat cu ICE Dunarea si a fost director la controversata firma de comert exterior Crescent.
Fondeaza, la inceputul lui 93, Jurnalul de Bucu resti. In vara lui 93, Voiculescu investeste in cotidianul Jurnalul National, proiect sustinut de catre Tuca si Diaconescu. Apar pe rand: Pretul Succesului, Sport 21, Matinal, Radio Romantic, Antena 1,2,3 Gazeta Sporturilor si Saptamana Financiara. Dan Voiculescu a fondat o multime de afaceri in toate domeniile, cat si un partid, Partidul Conservator fost Umanist la care e PRESEDINTE. Este ales senator în circumscriptia electorala nr.42 BUCUREŞTI pe listele Uniunii Naţionale PSD+PUR data validarii: 17 februarie 2004 - HS nr.57/2004 data încetarii mandatului: 13 septembrie 2007 - demisie. Duminica, PC se pregateste de un congres care nu va fi deloc linistit, pentru ca exista deja doua tabere care se bat taios, in timp ce multi conservatori spun ca, fara Voiculescu, partidul va disparea de tot

Niciun comentariu: