sâmbătă, 2 februarie 2008

"Costel Busuioc" a devenit vedeta in Spania, Hijos de Babel,


NEWS: azi 12-03-2008 Romanul Costel Busuioc a cistigat miercuri seara marea finala a concursului spaniol "Hijos de Babel", care a avut loc la Madrid si a fost transmisa in direct la postul de televiziune Romantica.Dupa prima runda a finalei, in care a cintat aria "Brindisi" din "La Traviata" de Verdi, Costel Busuioc a acumulat cel mai mare punctaj, 26 de puncte. In ultima etapa a emisiunii, in care cei trei concurenti ramasi si-au interpretat piesele favorite din concurs, romanul a cintat "Nessun Dorma" din opera "Turandot" de Puccini, care i-a adus 18 puncte (8 din partea juriului si 10 din voturile telespectatorilor).Favoritul publicului spaniol, Busuioc a concurat in finala emisiunii "Hijos de Babel", organizata de televiziunea nationala spaniola, cu Beatriz din Cuba si Yusmanis si Ricardo, de asemenea cubanezi.Victoria ii va aduce lui Costel Busuioc un contract cu prestigioasa casa de discuri Sony BMG, cu care interpretul a anuntat ca a semnat deja un contract provizoriu.
Costel Busuioc, un zidar banatean in varsta de 33 de ani, a devenit vedeta in Spania, la un concurs TV, datorita vocii sale. La sfatul unor colegi de santier care l-au auzit cantand, Costel s-a inscris la preselectia pentru un concurs de promovare a noilor talente muzicale. Vocea sa extraordinara i-a adus imediat laude si voturile publicului iberic. Costel a fost sustinut pe parcursul mai multor editii ale emisiunii Hijos de Babel, adica Fiii lui Babel. BRAVO COSTEL acum iesti pe locul 1. ai grija sa-l pastrezi!

2 comentarii:

Anonim spunea...

admir talentul si inocenta acestui cantaret cand zambeste este dulce de tot ferice de mama lui bravo felicitari

Anonim spunea...

fantastic lirismul acestui cantaret ne misca profund este un har divin ma mir cum de n a fost descoperit pana acum cum a trecut ac tanar pe lg prof de muzica romani?felicitari ac geniu