sâmbătă, 2 februarie 2008

"Nicolas Sarkozy" s-a căsătorit astăzi cu logodnica sa,Carla Bruni,

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a căsătorit astăzi cu logodnica sa, fotomodelul de origine italiană, Carla Bruni în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc la Palatul Elisee, informează postul de radio francez RTL, citând declaraţiile unor martori. Corriere della sera Sarko-Bruni finalmente sposi. Il sì all'Eliseo

12:54 Parla il sindaco che ha officiato: lei era in bianco, la cerimonia durata 20 minuti.
Potrivit lui Lebel, Primarul Parisului, căsătoria a avut loc la "primul etaj al (Palatului) Elysee, într-un salon", în prezenţa a "circa 20 de persoane: familia şi câţiva prieteni".
Preşedintele francez Nicolas Sarkozy face luni 4-02-2008 o vizita oficiala la Bucuresti. Presedintele Frantei va fi primit la Cotroceni la ora 13.55, apoi va participa la un dejun oferit in onoarea sa de catre presedintele Traian Basescu. Cei doi oficiali vor semna apoi Declaratia comuna pentru punerea in aplicare a unui parteneriat strategic intre Rominia si Franta. In jurul orei 15,30, Sarkozy si Basescu vor sustine o conferinta de presa comuna.

Geoana si Vadim - penibilii de serviciu

Nicholas Sarkozy a venit, a vorbit si a plecat. Imediat cum a dat sa plece, Vadim Tudor a sarit sa-i daruiaca presedintelui francez doua din productiile proprii: Maxime si Cugetari (in franceza) si Poems. De voie de nevoie, Sarkozy a luat cartile. Vadim nu s-a multumit doar cu asta, voia sa mai si vorbeasca. Asa ca, la iesirea din plenul Camerei Deputatilor (prin iesirea destinata prezidiului), presedintele francez era urmat indeaproape de garzile de corp si foarte aproape si de Vadim. Pe iesirea destinata deputatilor de rand a sarit in calea lui Sarkozy, insusi Mircea Geoana. Imediat, cum a dat coltul spre iesirea oficialilor de la C1, presedintele francez s-a dezbarat de cei doi penibili. Vadim s-a dat repede batut vazand ca nu mai are nici o sansa sa il ajunga pe Sarko, dar Mircea Geoana s-a penibilizat la maxim. El a putut fi auzit pe hol strigand dupa Sarkozy sperand astfel sa-i atraga atentia: "Monsieur le president, Monsieur le president"! In zadar... Incearca sa se apropie mai mult.... naspa.... a fot blocat de agentii GSPR (Groupe de Sécurité de la Présidence de la République). Astfel ca, marele Mircea Geoana a ramas cu buza umflata. TEAPAAAAA!sursa:blog iosif(citeste)

Niciun comentariu: