miercuri, 17 septembrie 2008

LIVIU MIHAIU

Clik pe imagine pentru a o mari,
După zile de secretomanie totală în jurul numirii-surpriză a jurnalistului Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, „caţavencul“ a confirmat ieri pentru „Evenimentul zilei“ informaţia, dar o decizie oficială va fi comunicată săptămâna viitoare. Din acest motiv, în ultimele 72 de ore, ziaristul, viitor secretar de stat în cabinetul Tăriceanu, a comunicat cu presa doar prin sms-uri, refuzând să admită veridicitatea informaţiei.
De cealaltă parte, deşi numirea guvernatorului Deltei se face la nivel de prim-ministru, Palatul Victoria refuză încă să recunoască oficial planul de a-l înlocui pe actualul titular, Paul Cononov (candidat PNL la Camera Deputaţilor), cu jurnalistul de la „Academia Caţavencu“.
Tăcerea lui Călin Popescu-Tăriceanu a fost totuşi spartă chiar de finul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu. Invitat luni seara la emisiunea „Vorbe grele“ de la Antena 2, Olteanu a spulberat din două fraze misterul: „Eu sper să facă treabă bună acolo. (...) Pentru Liviu, dacă nu reuşeşte să transforme mandatul într-un succes, se termină urât“.sursa:Evz(citeste mai mult)

Niciun comentariu: