vineri, 19 septembrie 2008

MIHAIELA RADULESCU, DIVORTEAZA !?

Clik pe imagine pentru a o mari,


Vestea că Mihaela Rădulescu şi soţul ei, Elan Schwartzenberg, divorţează a şocat o ţară întreagă. Văzută din afară, căsnicia celor doi era privită cu respect şi admiraţie de multă lume. Mihaela este un foarte bun om de televiziune, care a avut parte de realizări şi întotdeauna de sprijinul soţului.
Relaţia s-a răcit de câteva luni. Cei care cunosc mai bine cuplul spun că relaţia începuse să şchiopăteze de câteva luni. Bineînţeles că motivele le ştiu numai cei doi soţi, însă, persoane care au avut ocazia să stea mai mult pe lângă ei sunt siguri că o cauză a rupturii este şi implicarea Mihaelei Rădulescu în nenumărate scandaluri mediatice.
Soţul Mihaelei s-a dovedit a fi un adevărat bărbat. Majoritatea vedetelor noastre ne-au obişnuit cu divorţuri cu tărăboi, răzbunări, jigniri şi circ. Elan, însă, oricât de supărat şi indignat ar fi în suflet, nu doreşte ceartă. El susţine, în ziarul Can-can, că mama copilului său si prietena lui de viaţă din ultimii 10 ani nu are şi nici nu va avea probleme financiare. Mai mult, oricine se va lua de Mihaela, va lovi practic în mama copilului său, fapt pe care nu îl va trece neobservat.
Primul termen la divorţul dintre Mihaela şi Elan Schwartzenberg va avea loc pe data de 8 octombrie. Mihaela are calitatea de pârâtă, iar Elan este reclamantul. În cererea de divorţ înaintată instanţei de judecată, Elan îi cere Mihaelei să renunţe la numele Schwartzenberg şi să revină la Ră- dulescu. sursa ziarulAtac.

Niciun comentariu: