marți, 29 aprilie 2008

Sorin Oprescu,

Lavinia Şandru îl acuză pe Sorin Oprescu de falsificarea listelor cu semnaturi! iata dovada..... sant sute de tabele false.
news: astea sunt dovezile falsorului Oprescu! tabele masluite care contin semnaturi facute de copiii sugari si nume de oameni care n-au semnat niciodata aceste tabele, asa sustine deputala Lavinis Sandri PIN.
NEWS:13-05-2008 poza & sursa ziarul atac(citeste) sau da clik pe poza de sus)
NEWS: azi 12-05-2008. Conform declaraţiilor de avere, Sorin Oprescu este fericitul posesor a două terenuri, unul în Ciolpani, altul la Predeal, şi a două imobile. Unul în Ciolpani, cu o valoare declarată de 46 miliarde lei vechi. Altul în Bucureşti, cu o valoare declarată de 58 miliarde de lei vechi. Oprescu a mai declarat obiecte de artă, bijuterii şi obiecte de cult în valoare totală de 50.500 euro. Aşa cum au mai toţi demnitarii în declaraţ iile de avere, şi Sorin Oprescu a mai declarat, strategic, un împrumut acordat fratelui său, de 87.000 de euro. Toate acestea în lumina unor surse de venit declarate de 776 milioane de lei vechi anual. Două lucruri sunt curioase în această declaraţie. Primul, nota de final, în care Sorin Oprescu scrie: „Nu înţeleg să răspund pentru detalii pentru care se solicită informaţii aproximative şi nici pentru cele pentru care solicitarea este confuză sau ambiguă“.
poza & sursa: ziarul Atac(citeste)
Este pentru a doua oară cand Sorin Oprescu ajunge la mana Tribunalului Bucureşti in drumul său spre Primăria. O femeie a depus in prima zi de Paşte o contestaţie la Tribunalul Bucureşti impotriva lui Sorin Oprescu in care susţine că acesta candidează in mod fraudulos. Cotidianul a verificat o pagină din listele cu semnături de susţinere a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Majoritatea celor contactaţi susţin că semnăturile le-au fost falsificate.Listele cu semnăturile de susţinere a candidaturii lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei au fost ţinute la secret de Biroul Electoral Municipal. Nici Oprescu nu le-a arătat, motivând că acestea se află la instanţele care au judecat contestaţiile la candidatura sa, iar procesele au avut caracter secret.O fotografie a unei pagini cu semnături, făcută cu ocazia unei conferinţe de presă ţinute de fostul senator PSD, este singura dovadă concretă a unui scandal ce a debutat în forţă săptămâna trecută şi care are în centru corectitudinea candidaturii doctorului preferat al lui Ion Iliescu.
Sorin Oprescu nu-si da seama ca fara PSD nu poate face mai nimic, nu-si da seama ca parasind un partid mare si influent va ajunge ca Petre Roman, o butaforie la periferia peisajului politic romanesc. "Sistemul m-a scos din joc" " sau vrea sa ma scoata.....". Crescut intr-o familie legata direct de regimul ceausist, dupa cum rezulta din anchetele de investigatie publicate de-a lungul timpului, cu tatal "colonel in Directia a V-a" a Securitatii, iar mama - "ofiter DIE", Sorin Oprescu stie exact din cine este format "sistemul" si cum lucreaza acesta. Sustinut mereu de mentorul sau, Ion Iliescu. NEWS: 29-04-2008 În urmă cu o oră, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins contestaţia depusă de Doina Mocanu, care acuza că semnăturile acestuia nu sunt valide. Tribunalul a mai respins o dată contestaţia, dar Mocanu a făcut recurs, respins acum de judecători. Decizia instanţei este definitivă şi irevocabilă. Sorin merge la Primarie......!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mi se pare interesanta schimbarea de macaz a trustului lui Sorin Ovidiu Vintu ( Cotidianul, Catavencu, Realitatea ). Daca protejatul sau Vasile Blaga ar fi trebuit sa stringa 40.000 de semnaturi, tonomatele de la Cotidianul le-ar fi verificat la singe fara sa aiba dreptul legal, precum o fac cu cele ale lui Oprescu ? Eu cred ca in sprijinul lui Blaga astia ar fi adus toata arhiva CNSAS inlocuind sintagma angajament de colaborator al Securitatii cu cea de sustinator. Semnaturile, datele personale raminind perfect valabile. Numai gradul si functia nu ar fi aparut. Cei peste 300 de securisti ai lui SOV care au "operat" FNI se pricep la intocmirea listelor n` asa ?

GIGI N. spunea...

V.V, Foarte mare dreptate aveti! ce e de facut? peste o luna votam....! salutare, o zi buna!